Best price guarantee

Park Plaza Belvedere Medulin Hotel

Hotel Park Plaza Belvedere u Medulinu referentno je ime u svijetu sporta i nadaleko je poznat kao mjesto za pripreme vrhunskih sportaša. Hotel Park Plaza Belvedere Medulin okružen je zelenilom turističke zone koja se zajedno s kampom i hotelima proteže jedinstvenom pješčanom plažom Bijeca na medulinskoj obali tvoreći moderno turističko naselje. To je savršen hotel u Medulinu za goste koji traže aktivan odmor u Istri i žele održati kondiciju zahvaljujući velikoj ponudi sportskih aktivnosti. Mir i idilična priroda, pješčane plaže i šljunčane uvale, te raznolik animacijski program čine Park Plaza Belvedere hotel idealnim odabirom za obitelji s djecom.

Gdje smo
Na samom moru u gradiću Medulinu, 1 kilometar od centra i 10 kilometara od povijesnog središta grada Pule.

Sadržaji
Recepcija s prostranim predvorjem, TV sala, besplatan pristup Internetu, restoran i aperitiv bar, bar na bazenu, mjenjačnica, frizerski i kozmetički salon, suvenirnica, praonica rublja, fitnes, sauna, masaža, parkiralište za goste hotela.

Sobe
Hotel Park Plaza Belvedere raspolaže sa 427 udobno i moderno uređenih soba raspoređenih u dva krila na 4 etaže. Sve sobe uključuju: besplatan pristup Internetu, LCD TV, mini bar, sef, kupaonicu s tušem i sušilom za kosu i telefon. Sobe su klimatizirane, a većina ima balkon s prekrasnim pogledom na more.

Restorani
Gosti hotela Park Plaza Belvedere u Medulinu imaju na raspolaganju hotelski restoran te Lounge Beach Bar Lungomare pored bazena. Terasa hotelskog restorana pruža mogućnost uživanja u doručku 'al fresco' s prekrasnim pogledom na medulinski zaljev. (Ova mogućnost može biti nedostupna u slučaju lošeg vremena).

Kongresi i događanja
Hotel Park Plaza Belvedere u Medulinu ima na raspolaganju četiri dvorane za sastanke ukupnog kapaciteta do 150 sjedećih mjesta te jedno kino koje može primiti do 80 ljudi. Sve sale za sastanke su klimatizirane, sa kompletnom tehničkom opremom (video projektor, grafoskop, flipchart, LCD TV, VHS, DVD player, prijenosno računalo, Wi-Fi, ozvučenje, mikrofon za govornicom, bežični mikrofon ...).

Wellness & Spa
Gosti hotela mogu uživati u spa tretmanima vrhuske kvalitete uz visokoobrazovne terapeute i kozmetičare. Wellness centar u prizemlju hotela nudi posebne tretmane lica i tijela, tretmane blatom, hot stone masaža, manikuru, pedikuru, depilaciju i posebne tretmane za parove.

Plaže i Bazeni
Gosti mogu iskoristiti novu plažu koja se nalazi ispred hotela. Plaža se prostire na 1050 četvornih metara u neposrednoj blizini Lounge Beach Bara Lungomare, sa 230 ležaljki (za jednu ili dvije osobe), suncobranima i besplatnim Wi-Fi.

Sport i rekreacija
Gostima hotela Park Plaza Belvedere Medulin na raspolaganju je sportsko-rekreacijski centar koji obuhvaća 6 travnatih nogometnih igrališta, igralište za tenis, višenamjenska igrališta za mali nogomet, rukomet, odbojku, odbojku na pijesku, atletsku stazu s 4 trake, bacalište i nekoliko stolova za stolni tenis.

Zabava i animacija
Arenaturistov animacijski klub organizira aktivnosti za odrasle i djecu od 9 ujutro do poslije 23 sata navečer (razne sportske i rekreativne aktivnosti, zabava i igre, tematske igre za djecu, kreativne radionice, plesni program

Adresa: Osipovica 33, HR-52203 Medulin
Tel: +385 (0)52 572 001
Fax: +385 (0)52 572 549
E-mail: ppbmres@pphe.com
GPS: 44.812098, 13.942648

Nadolazeći događaji

Pogledaj druga događanja

28.03. - 28.03.15
KLC 2015 KLC 2015 Natjecanje u trčanju i brzom hodanju Medulin, Hotel Park Plaza Belvedere
02.04. - 06.04.15
10.04. - 12.04.15