Best price guarantee

Park Plaza Medulin

Za odmor u kojem je svaki detalj dizajniran da zadovolji vaše potrebe - luksuzno ozračje, izuzetna gastronomska ponuda, prvoklasne usluge i aktivnosti za potpuni doživljaj.

Hotel Park Plaza Medulin Istra moderan je hotel u Medulinu, u neposrednoj blizini popularnog turističkog odredišta Medulin. Hotelsko naselje s kampom i druga dva hotela, Belvedere i Holiday, smješteno je na obali medulinske rivijere i nudi smještaj s 4 zvjezdice. Hotel Park Plaza Medulin Istra predstavlja idiličan izbor destinacije za odmor. Posjetitelji mogu uživati na plaži i plivanju u čistom moru, ili isprobati neki od ponuđenih vodenih sportova. Hotel Park Plaza Medulin prava je oaza mira okružena bujnim mediteranskim zelenilom.Vrhunski komfor hotela i ljubaznost osoblja uz mir prirode s pregršt zabave, namijenjen je gostima “16+” koji žele nesputan i aktivan odmor.

Gdje smo
Hotel Park Plaza Medulin Istra udaljen je samo 100 metara od plaže i 500 metara od centra mjesta. Povijesni grad Pula, koji se nalazi na udaljenosti od samo 10 kilometara, poznat je po izuzetno dobro očuvanom rimskom amfiteatru, čuvenoj pulskoj areni koju ne biste trebali propustiti posjetiti.

Sadržaji
Hotel Park Plaza Medulin Istra obuhvaća recepciju i prostrani lobi. Gosti mogu uživati u besplatnom bežičnom internetu u svim zajedničkim prostorijama, a tu su i internet point, TV sala, velika terasa, suvenirnica i hotelski parking.

Sobe
Hotel raspolaže sa 178 soba i 12 hotelskih apartmana raspoređenih na četiri kata. Svaka smještajna jedinica stilski je uređena i opremljena klima-uređajem, telefonom, satelitskom TV i sušilom za kosu.

Restorani
Osim hotelskog restorana s prekrasnom terasom s pogledom na bazen, gostima Hotela Medulin na raspolaganju je Lounge Beach Bar Lungomare obližnjeg hotela Belvedere.

Kongresi i eventi
Hotel Park Plaza Medulin izvrstan je izbor za poslovne posjetitelje i goste željne odmora te pruža velik izbor sadržaja prilagođenih poslovnim događanjima. Vrhunski kongresni sadržaji ovog hotela garancija su da će svaki poslovni skup ili sastanak proći u najboljem redu. Ovaj poznati hotel u Medulinu ima dvije klimatizirane kongresne dvorane – veća je kapaciteta 130 osoba, a manja može primiti do 70 sudionika.

Plaže i bazeni
Hotel Park Plaza svojim gostima nudi dva otvorena bazena s morskom vodom, a tu su i prekrasna pješčana plaža Bijeca te stjenovita plaža ispod hotela.

Sport i rekreacija
Svim gostima hotela, bez obzira na to jesu li ovdje radi posla ili odmora, na raspolaganju je novi, nedavno otvoreni fitness studio. Sportski sadržaji obuhvaćaju šest travnatih nogometnih igrališta, teniske terene, te mogućnost igranja košarke, odbojke i rukometa na višenamjenskom sportskom igralištu.

Zabava i animacija
Gostima hotela Park Plaza Medulin na raspolaganju je cjelodnevni i večernji program animacije.

TripAdvisor


Park Plaza Medulin Factsheet (PDF)

Adresa: Osipovica 31, HR - 52203 Medulin
Tel: +385 (0)52 572601
Fax: +385 (0)52 576 017
E-mail: ppmres@pphe.com
GPS: 44.814906, 13.937155

Nadolazeći događaji

Pogledaj druga događanja

14.03. - 22.03.15
Istraska rivijera 2015 Istraska rivijera 2015 Teniski turnir Punta Verudela
28.03. - 28.03.15
KLC 2015 KLC 2015 Natjecanje u trčanju i brzom hodanju Medulin, Hotel Park Plaza Belvedere